Om Os

Side by Side Safaris er en familieejet virksomhed, drevet af Bjørn, Lene og Flemming G. Jensen. Vores terræn er centralt placeret i Eastern Cape provinsen - et af de smukkeste og mest problemfrie områder i Sydafrika. Side by Side Safaris specialiserer sig i eksklusive jagtsafarier, hvor der lægges vægt på oplevelser i topklasse - uanset om det gælder indkvartering, forplejning, jagtaktiviteter eller kvaliteten af trofæer.

Lene og Flemming G. Jensen har desuden i over 30 år ejet og drevet Diana Konservering. Beslutningen om at flytte Diana Konservering til Sydafrika, åbnede mulighed for at realisere en mange år gammel drøm, om - ved siden af konservatorvirksomheden - at drive et safarifirma i Sydafrika, baseret på den samme høje kvalitet og professionalisme, som altid har kendetegnet Diana Konservering.

 flemming

Flemming Georg
Jensen

 lene

Lene Hull Jensen

 bjoern

Bjørn Georg Jensen

om_os_kort 

 

Vores luksuriøse safarilodge er beliggende i centrum af det meget smukke Klipplaat revir, ca. to timers kørsel nord for byen Port Elizabeth. Området er centralt beliggende i den vildtrige Eastern Cape provins i Sydafrika. Området er malariafrit. Med udgangspunkt i vores safarilodge foregår hovedparten af de safarier, vi arrangerer. Samlet råder vi over adskillelige tusind hektar store jagtområder, der varierer meget i landskabstype

- alt fra tæt skov til ørkenlignende terræn med store niveauforskelle tilligemed. Biotopvariationen muliggør jagt på flere vildtarter end noget andet sted i Afrika. Vi kan således tilbyde jagt på over 90 forskellige arter - fra de allerstørste til de mindste, inklusive flere meget sjældne arter.  Vi har valgt at kalde safarivirksomheden for "Side by Side Safaris", da vi synes, navnet afspejler en holdning til tingene, som vi gerne vil stå for: Vi står last og brast med vores kunder, og vi vil gerne tilrettelægge jagterne sammen med vores kunder, så vi sikrer maksimal tilfredshed og oplevelser for livet – hver gang.

 

 

 
Member of
 phasa_logo  safari-club msl_logo
Professional Hunters´
Association of
South Africa
Safari Club International Magic Safari Lodges