6-stjernet jagt
 
Guidet sightseeing tur til nærtliggende vildtreservat
Blot 45 minutters kørsel nord for vores safarilodge finder man en af områdets smukkeste ”gameparks” med en vildtrigdom som kun findes få steder i Afrika.
Addo Elephant National Park
Efter godt 2 times kørsel syd for vores safarilodge kommer man til Sydafrikas næststørste nationalpark, den berømte “Addo Elephant National Park”. Som navnet antyder, rummer den 180 km² store park en stærk bestand af elefanter...
Mountain Zebra National Park
Ud over de smukke mountain zebraer, der lægger navn til parken, er der en stor bestand af den fascinerende gepard. Der er også rigtig gode muligheder for at opleve flere af ”The Big Five” på ganske tæt hold.
Fluefiskeri
Side by Side Safaris samarbejder med en dygtig fluefisker, som giver vores gæster en unik mulighed for at komme på en guidet fisketur.
Bytur til Somerset East
Hvis man under sit safariophold ønsker at opleve en lokal by i Sydafrika, tilbyder vi et besøg i den lille lokale by Somerset East.
Sightseeing tur til Graaff Reinet
Graaff-Reinet har længe været berømt for sine attraktive og velbevarede historiske huse og bygninger. Byen kan prale af flere berømte mennesker, herunder Lord Somerset...
Wellness
Side By Side Safaris kan tilbyde vores gæster at blive forkælet med wellness oplevelser i topklasse. Der tilbydes et bredt udvalg af behandlinger, som kan sammensættes helt efter ønsker.
5 Stjernet Luksushotel i Port Elizabeth
Dette hotel er et af de smukkeste og mest luksuriøse hoteller i hele Sydafrika. Hotellet er beliggende midt i hjertet af Port Elizabeth, 100 meter fra Port Elizabeths fantastiske badestrande. Strandende nær hotellet findes ikke meget smukkere noget andetsteds i Afrika.
5 Stjernet strand-hotel i kystbyen Plettenberg Bay
På hotellet er smilende og glade kokke, tjenere, bartendere og værter, som vil gøre deres ypperste for at imponere gæsterne. Har man specielle ønsker, vil de forsøge at virkeliggøre dette ned til mindste detalje.
5 stjernet strand-villa på Garden-Route (I kystbyen Wilderness).
Gæstevillaen er privat ejet af et utrolig sødt værtspar, som gør alt for at man har et dejligt ophold. Indkvarteringen er i særklasse og altid smilende og hjælpsomt personale.
Rovos Rail - Eksklusiv togrejse gennem Sydafrika
Side By Side Safaris tilbyder at arrangere denne Luksus togtur, for de af vores kunder, der ønsker at opleve Sydafrikas på en uforglemmelig måde.