Dagsaktiviteter
Ledsagere er meget velkommen hos Side by Side Safaris. Der er mange aktiviteter i området.

Vi arrangerer guidede fisketure, eller luksus spabehandlinger på lodgen.

Der kan ligeledes arrangeres udflugter til store berømte nationalparker (Mountain Zebra National Park, Addo Elephant National park). Her vil der være mulighed for at se spændende vildtarter som: Elefanter, Næsehorn, Bøfler, Løver og meget mere.

Guidet sightseeing tur til nærtliggende vildtreservat
Blot 45 minutters kørsel nord for vores safarilodge finder man en af områdets smukkeste ”gameparks” med en vildtrigdom som kun findes få steder i Afrika.
Addo Elephant National Park
Efter godt 2 times kørsel syd for vores safarilodge kommer man til Sydafrikas næststørste nationalpark, den berømte “Addo Elephant National Park”. Som navnet antyder, rummer den 180 km² store park en stærk bestand af elefanter...
Mountain Zebra National Park
Ud over de smukke mountain zebraer, der lægger navn til parken, er der en stor bestand af den fascinerende gepard. Der er også rigtig gode muligheder for at opleve flere af ”The Big Five” på ganske tæt hold.
Fluefiskeri
Side by Side Safaris samarbejder med en dygtig fluefisker, som giver vores gæster en unik mulighed for at komme på en guidet fisketur.
Bytur til Somerset East
Hvis man under sit safariophold ønsker at opleve en lokal by i Sydafrika, tilbyder vi et besøg i den lille lokale by Somerset East.
Sightseeing tur til Graaff Reinet
Graaff-Reinet har længe været berømt for sine attraktive og velbevarede historiske huse og bygninger. Byen kan prale af flere berømte mennesker, herunder Lord Somerset...
Wellness
Side By Side Safaris kan tilbyde vores gæster at blive forkælet med wellness oplevelser i topklasse. Der tilbydes et bredt udvalg af behandlinger, som kan sammensættes helt efter ønsker.