Jagt i Sydafrika

Gåsejagt

       

Huntkudu

       

antelope

Luksus indkvartering – Afspil video  

 

       

Bøffel jagt – Afspil video  

 

       

Sable jagt – Afspil video  

 

Eastern Cape i Sydafrika er trofæjægerens drøm. Med seks forskellige typer af biotoper, er her en større artsrigdom og større vildttæthed end i noget andet område i Sydafrika - og al denne naturrigdom findes i umiddelbar nærhed af Side by Side Safaris 6-stjernede jagtlodge.

Intet andet område i Afrika kan, som vi, tilbyde jagt på over 90 forskellige arter, heriblandt flere meget sjældne arter - det hele inden for kort køreafstand fra lodgen. Trofækvaliteten i området er takket være et gunstigt klima, rigelige fødemængder og adgang til vand overalt på reviret særdeles god, og der er gode chancer for at erhverve sig trofæer i absolut topklasse.

For den tilrejsende safarijæger tilbyder vi en stor variation af spændende jagtmuligheder. Her kan nævnes at vi arrangerer: drivjagt på springbukke, gåsejagt, jagt på plains game eller sågar bøffeljagt. Vi tilbyder vores jagtgæster at kunne jage alt fra den mindste vildtart; Blue Duiker, til de aller største som fx bøffel. Blandt de mest eftertragtede vildtarter kan nævnes afrikas måske smukkeste antilope, nemlig Sabelantilopen.

Alle vores jagtarrangementer foregår med ledsagelse af en dansk professionel jæger. Vi råder over flere erfarne, dansktalende PH'er. Til at hjælpe sig har de en stab af erfarne og meget dygtige trackere og hjælpere. Blandt dem folk, som er født og opvokset i området og derfor kender terrænet, som deres egen bukselomme.

Når trofæerne er nedlagt, tager dygtige folk over med skinning, saltning og øvrig feltbehandling af trofæerne. Du kan slappe af i vished om, at dine trofæer får den allerbedste behandling, så de er i perfekt stand, når de videregives til konservatoren.

Vi tilbyder jagt på over 90 spændende vildtarter  

Se vores daglig rate priser her  

Kontakt os for mere information