Hjemtransport
hjemtransport
Vi sørger for sikker hjemtransport af dine trofæer

Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder får en god, billig og hurtig hjemtransport af deres jagttrofæer. Derfor varetages hjemtransporten af vores søsterselskab, Diana Konservering, som har over 30 års erfaring på området.

Diana Konservering samarbejder med et meget erfarent speditionsfirma i Sydafrika, som besidder al den ekspertise, som kræves for at sikre en problemfri hjemtransport af trofæer, herunder forsikringer, CITES-dokumenter, veterinærtilladelser m.v. Vores sydafrikanske speditør klarer i samarbejde med vores danske speditør, frigivelse af trofæerne i Danmark.

Det er vigtigt, at bruge en speditør, der er vant til at håndtere monterede jagttrofæer fra Sydafrika. Der er mange krav til dokumenter og andre formalia, som skal overholdes, hvis trofæerne skal sikkert hjem. Derfor samarbejder Diana Konservering kun med de absolut bedste speditører, som kan levere den høje service, som vores kunder forventer.


Tilbud på fragt

Når dine trofæer er færdigmonteret hos Diana Konservering, modtager du pris på hjemtransporten med hhv. luftfragt og søfragt. Luftfragt er som regel kun lidt dyrere, men til gengæld mere sikkert og væsentligt hurtigere. 


Vi holder dig opdateret løbende

Under hele forløbet med hjemtransporten af dine jagttrofæer, vil Diana Konservering løbende holde dig underrettet. Du modtager en e-mail, så snart der sker nyt. Du vil også modtage fotos fra os, når kassen med dine jagttrofæer er klar til afhentning af speditøren.

Se mere om Diana Konservering