Konservator

Virksomhederne “Side By Side Safaris” og “Diana Konservering” indehaves og drives begge af Lene og Flemming G. Jensen. Igennem mere end 30 år har Diana Konservering, som Skandinaviens førende konservatorvirksomhed, leveret trofæmontage i international topklasse til kunder mange steder i verden. En enestående teknik og et højt kunstnerisk niveau med kvalitet i hver detalje har skabt grundlaget for den position, som Diana Konservering har opnået.

Diana Konservering har nu til huse i store, topmoderne rammer i Eastern Cape provinsen i Sydafrika. Herfra kan vi tilbyde den sædvanlig meget høje kvalitet af trofæmontage, som Diana Konservering er blevet kendt for langt uden for Danmarks grænser – blot til markant lavere priser.

Alle nøgleposter i konservatorvirksomheden er besat med dansk personale. Vi forestår selv selve konservatorarbejdet sammen med en stab af lokale fagspecialister, som vi selv har uddannet til at leve op til vores eget høje faglige niveau.

Leveringstiden for de færdige trofæer vil typisk være den samme, som hvis montagen var udført i Danmark, og hjemtransporten er sat sådan i system, at det hverken tidsmæssigt eller økonomisk er noget problem for vores kunder. Med andre ord: Samme høje kvalitet, samme tidsramme - blot markant billigere!

Se mere om Diana Konservering  

konservator_pic

site_logo_uk