The Lodge

Side by Side Safaris super komfortable safarilodge er beliggende centralt i Klipplaat reviret, ca. to timers kørsel nord for Port Elizabeth. Lodgen er placeret højt på en klippeskråning med en formidabel udsigt over terrænet. I det fjerne ses bjergene, der omkranser Karoo ørkenen, hvor vores drivjagter på springbuck foregår. Neden for lodgen er der frit udsyn til en mindre sø med et rigt dyreliv. Her kommer både antiloper, aber og fugle for at drikke. Søen er vandfyldt året rundt, og det er medvirkende til at fastholde en stor og varieret vildtbestand i området.

Selve lodgen er nyopført i en moderne og luksuriøs fortolkning af en traditionel afrikansk landsby. Taget på de enkelte bygninger er udført i et tykt lag tagrør, som giver bygningerne et unikt særpræg. Samtidig virker tagrørene isolerende imod solen, så, der er en behagelig temperatur indenfor. Hele lodgen forsynes med elektricitet fra vores eget solcelleanlæg, og der er tilstrækkelig med kapacitet til at både aircondition, køleskabe, frysere og alt andet elektrisk udstyr fungerer perfekt. Lodgen har også sin egen forsyning af rent, frisk vand fra en nærliggende brønd boret dybt ned i en frodig dal.

Vores gæster indkvarteres i separate hytter, der rummer en lounge-del med et åbent ildsted, som også kan nydes fra soveværelset. Soveværelserne er udstyrede med "kingsize" senge og en garderobe med indmuret våbenskab. I tilslutning til soveværelset er der et, stort lækkert badeværelse med brus og stort badekar, hvorfra der er udsigt over terrænet.

Fra hytten er der udgang til en privat terrasse med panoramaudsigt. I tilslutning til hver terasse er der en udendørs bruser og et lille udendørs jacuzzi. Der er desuden et udendørs bålsted ved terasserne. Måltiderne indtages i et fælleshus med åbent ildsted og en hyggelig bar. Foran fælleshuset er der en stor terrasse, der strækker sig hen til den fælles swimminpool, anlagt så den næsten svæver ud over klippekanten. Det gør til gengæld det fælles barbeque område, som er bygget på en stålterasse, der skyder sig ud fra den lodrette klippevæg, så man oplever næsten at svæve over terrænet.

wifi_logo
Wireless Internet

Der er wireless internet (Wi-Fi), som frit kan benyttes overalt på lodgen.

Se vores store udvalg af aktiviteter her 

Se vores daglig rate priser her  

Kontakt os for mere information