Helikopter Transport
Helicopter-photo2
VIP helikopter-service

Side by Side Safaris eksklusive safarilodge har fået egen helikopter-landingsplads. Flere af vores gæster det seneste år har benyttet sig af vores VIP helikopter-service.

Med helikopter vil transporttiden fra og til Port Elizabeth International Airport kunne reduceres til kun ca. 30-45 minutter. I bil tager den samme tur ca. tre timer. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste og mest erfarne piloter fra Cape Town til at stå for disse flyvninger.

Ønsker vores gæster at gøre brug af helikopter-servicen, vil man ved ankomsten til Port Elizabeth International Airport blive modtaget i ankomsthallen af en af ejerne af Side by Side Safaris sammen med helikopterpiloten. Fra ankomsthallen går man derefter direkte ud til den ventende helikopter, og straks efter er man på vej til lodgen.

Efter ankomsten til lodgen, flyver helikopteren normalt retur, og vender så tilbage og afhenter gæsterne på afrejsedagen. Ønsker man at have helikopteren til rådighed under hele safarien, kan dette selvfølgelig arrangeres.

Prisoversigt på helikopter-service:

Der er tre helikoptermodeller at vælge imellem, afhængig af antal passagerer:

Robinson 44 (max. 3 passengers)

Airport – Lodge/ Lodge – Airport

Total: 2500 Euro

  

AS350 Squirrel (max. 5 passengers)

Airport – Lodge/ Lodge – Airport

Total: 7200 Euro