Gavekort til en jagtrejse

Har du en god ven eller familiemedlem, som du gerne vil forkæle med et tilskud til en jagtrejse, så er et gavekort til en safari med Side by Side Safaris måske det helt rigtige.

Vi udsteder meget gerne gavekort på præcis det beløb, som du ønsker. Gavekortet kan være gyldigt i op til tre år. Så snart gavekortet er bestilt og betalt, sender vi det til dig via e-mail.

Vi er en af danske jægeres foretrukne safaridestinationer i Sydafrika, og vi har gennem de seneste år udstedt mange gavekort. Hos os er der ingen fordyrende mellemled. 

Dansk ejet og drevet

Side by Side Safaris er en 100% dansk familieejet virksomhed, der drives af Bjørn, Lene og Flemming G. Jensen. Vores store erfaring blandt andet fra at have drevet international konservatorvirksomhed igennem næsten 40 år, suppleret med næsten ti år med egen safarivirksomhed i Sydafrika, kommer i høj grad vores gæster til gode. Du vil opleve, at der er styr på alle detaljerne. Vi er "hands on" med organiseringen af jagten og indkvarteringen i vores to safarilodges, som byder på luksuriøs indkvartering, forplejning i topklasse og noget af den smukkeste natur, som du finder i det sydlige Afrika.

Mulighed for privat planlægningsmøde

Planlægning af en safari foregår direkte med os. Vi bor selv på safariområdet, og vi ved hvad vi taler om. Ønsker du et privat planlægningsmøde om din safari, kan vi også tilbyde dette. Vores professionelle jæger, Bjørn G. Jensen, kommer gerne hjem til dig til et møde – vel at mærke uden beregning! Møde kan arrangeres i forbindelse med et af Bjørn G. Jensens regelmæssige besøg i Danmark.

Kontakt os og forhør nærmere om udstedelse af gavekort – enten direkte på telefon: 0027 42 004 0002 eller via e-mail på adressen info@sidebysidesafaris.com.

Vil du hente inspiration og se priseksempler på jagtpakker, som vi tilbyder, så klik på følgende link. Her er der masser af inspiration at hente:

https://www.sidebysidesafaris.dk/Hunting/Hunting-packages.html.