Book nu for at reservere din Kudujagt i 2019

Vi er glade for at kunne rapportere, at vi har haft meget stor succes med vores Kudujagter i 2018 – i særdeleshed under brunsten. De store Kudutyre kommer i brunst i starten af maj, og brunsten varer typisk 3-4 uger, hvor tyrene slutter sig til grupperne af hunner.

Under dette års brunst, som startede omkring den 10. maj, observerede vi flere store Kudutyre end nogensinde før. Kuduerne er naturligt forekommende på vores Klipplaat revir, og det er tydeligt at vores afskydningspolitik virkelig har båret frugt. Vi forventer i de kommende år at Side by Side Safaris vil være en af de safari-destinationer i Eastern Cape provinsen i Sydafrika, som råder over den største bestand af Eastern Cape Kudu.

Hvis dit drømmetrofæ er en stor Kudutyr, så vil du øge dine egne chancer markant for et toptrofæ, hvis du booker din safari til en af ugerne, hvor Kuduerne er i brunst. Brunstperioden i 2018 var fuldt booket, så ønsker du at opleve brunstjagt på Kudu i 2019, så book allerede nu. Kudutyre kan jages hele året, men brunstjagten er noget helt specielt.