Kombineret safari og langdistanceskydning

Et øget antal jægere og finskytter har over de seneste år oplevet Side by Side Safaris Klipplaat revir, som den ideelle destination i Sydafrika til finskydning på ekstremt lange hold. Reviret byder på både savanne og bjerge med ideelle forhold til skydning på lange hold.

Langdistanceskydning (finskydning) er blevet populært i de senere år – og med god grund. Skytten udvikler sig i takt med at man udfordres igennem den daglige træning og med den rette instruktion. Essensen af sporten er at opbygge rutine i hurtigt at kunne afgive skud på store afstande og til mål, som man tidligere betragtede som værende uden for de flestes formåen.

Ekstreme men sikre skudforhold

På Klipplaat reviret kan jægere og finskytter for alvor udnytte potentialet i deres våben og specialudstyr til skydning på ekstreme hold. Reviret er meget kuperet – fra 300 til 1000 meter over havets overflade. Det muliggør afgivning af skud mod opstillede mål på afstande fra 0-1200 meter. På særligt udvalgte områder kan der endda skydes til mål på helt op til 2000 meters afstand.

På grund af de store højdeforskelle i terrænet, er vindforholdene meget afvekslende – afhængig af om man skyder i bjergene eller på den åbne savanne. Det giver mulighed for at få testet sit udstyr på meget forskellige afstande og under meget varierende terrænforhold. Terrænet byder også på stejle klipper, muliggør skud fra næsten lodret position.

Safaripakke kombineret med langdistanceskydning

Side by Side Safaris tilbyder mulighed for at kombinere en jagtsafari med langdistanceskydning efter jægerens/skyttens individuelle ønsker. Kombinations-safarier arrangeres ofte som gruppearrangementer, hvor en mindre gruppe af jægere rejser sammen. Det giver mulighed for både erfaringsudveksling og socialt samvær med andre passionerede langdistanceskytter.

Jagt og langdistanceskydnings pakke:

  • 6 dages ophold (5 dages jagt og langdistanceskydning)
  • Indkvartering på 4-stjernet safari lodge centralt placeret i jagtområdet
  • 1 dag med langdistance-skydning i forskelligt terræn på opsatte mål (500 - 600 - 800 og 1000 meter)
  • Mulighed for skud på længere afstande og ændring af antal dage med langdistanceskydning.
  • 4 dages jagt, Jagt 2:1, inkl. følgende vildtarter:
  • 1 x Common Springbok (trophy)
  • 1 x Common Blesbok (trophy)
  • 1 x Southern Impala (trophy)
  • 3 x Common Springbok (non trophy)
  • Vervet Monkey (unlimited).

Totalpris for den beskrevne pakke pr. jæger: 2.990,00 Euro.

Ledsagere kan komme med for 1.140,00 Euro pr. person.

Kontakt os og forhør nærmere om kombination af jagtsafari og langdistanceskydning.

Telefon: 0027 42 004 0002 eller e-mail info@sidebysidesafaris.com.

Vi er danske og taler dansk!