Eksklusiv fotosafari som sølvbryllupsrejse

 soelvbryllup1

soelvbryllup2

soelvbryllup3

Vi arrangerer meget gerne fotosafaris og andre oplevelsesarrangementer for vores gæster. Sydafrika er et fantastisk land med et væld af muligheder for oplevelser, der kan give minder for livet. Vi tilrettelægger arrangementer helt efter individuelle ønsker.

Vi har netop haft besøg af et dansk ægtepar, der var på sølvbryllupsrejse arrangeret af os. Dette arrangement omfattede blandt andet fotosafari i nationalpark, fluefiskeri efter ørreder, gourmetmiddag i bushen, overnatning og sightseeing på luksusresort ved det Indiske Ocean. Selve sølvbrylluppet blev fejret på det verdensberømte eksklusive tog "Rovos Rail", også kendt som The Pride of Africa.

Parret er meget naturinteresserede og manden er ivrig lystfisker. Derfor havde vi arrangeret et besøg til et af de smukkeste steder i Eastern Cape. Efter en lille times vandring igennem frodig skov i bjergterræn kommer man til et spektakulært, 90 meter dybt vandfald, hvor det er muligt at fiske. Her lykkedes det manden at fange fem flotte ørreder med den medbragte fluestang. Vi har, som en af nogle få udvalgte safarioperatører, adgang til denne unikke naturperle.

Vi sammensætter også meget gerne et individuelt arrangement til dig – forhør nærmere om muligheder og priser.