Fire jagtkammerater på succesfuld bøffeljagt hos Side by Side Safaris

july-buf-2

july-buf-1


Den sorte afrikanske bøffel rangerer rettelig som en af "The Big Five", og bøffeljagt anses da også af de fleste storvildtjægere, som den ypperste jagtform med riffel i Afrika.

Hos Side by Side Safaris har vi gjort det til et speciale at tilbyde eksklusive bøffeljagter til krævende jægere. Vi har håndplukket nogle af de bedste jagtområder for bøfler, hvor dyrenes gener og biotopen typisk er garant for trofæer i topklasse. På disse jagter samarbejder vi med nogle af de dygtigste og mest erfarne professionelle jægere (PH'er) i landet. Disse PH'er assisterer os på alle vores Dangerous-Game jagter, så intet er overladt til tilfældighederne.

På en safari for nylig havde fire jagtkammerater besluttet sig for at jage bøffel sammen med Side by Side Safaris. Målsætningen var at nedlægge en stærk, gammel bøffeltyr hver. Jagten blev gennemført i krævende terræn langs tætbevoksede flodbredder og i bjergrigt terræn. Efter spændende jagter og en ihærdig indsats lykkedes det for alle fire at nedlægge bøfler med trofæer i medaljeklasse. De fire glade jægere afventer nu den endelige opmåling af de prægtige trofæer.