Luksus og velvære på vores eksklusive safari-lodge
 luksus1

Side by Side Safaris lodge er smukt beliggende med en storslået udsigt over det vidtstrakte landskab. I terrænet umiddelbart under lodgen ligger en mindre sø, hvor vildtet kommer for at fouragere og drikke. På skråningerne omkring er der masser af aktivitet af vildt – Kudu, Mountain Reedbuck, duikers m.m. foruden aber og en stor variation af fugle.

luksus2Eksklusive faciliteter
Vores nybyggede safari lodge er opført
i moderne materialer. Arkitekturen giver mindelser om traditionelt syd-
afrikansk landsbybyggeri men med al moderne komfort. Lodgen omfatter luksuriøse gæstehytter med privat terrasse med udendørs jacuzzi og med få skridt til en lækker swimmingpool, anlagt på kanten af klippen.
 luksus3

Centralt imellem gæstehytterne finder man "lapa'en", et fælleshus der rummer et lille bibliotek, en velassorteret bar og spiseafdeling med åbent ildsted. Her er der mulighed for hyggeligt samvær, mens dagens begivenheder drøftes, og her serveres alle måltiderne tilberedt af en meget anerkendt gourmetkok.

 

luksus4Hele lodgen til rådighed

Booker du en safari hos os, kan du være sikker på, at du ikke skal deles om faciliteterne med andre safarigæster. Hele lodgen er så reserveret til dig og din gruppe
(ledsager, familie, medjægere). Det sikrer at der er fuld fokus på at gøre opholdet i lodgen til en oplevelse for dig og dine medrejsende.

 

Gourmetmad hver dag
Vi har den holdning, at et ophold på vores safari lodge skal være en totaloplevelse – også når det gælder måltiderne. Derfor har vi tilknyttet en meget velrenommeret gourmetkok, som normalt har base i Cape Town, til alle vores safarier. Det er madkunst, som absolut intet lader tilbage at ønske – en oplevelse i sig selv.

Det siger næsten sig selv, at "kælderen" er velforsynet med et bredt udvalg af vine fra nogle af de bedste sydafrikanske vinproducenter, som fuldt ud yder måltiderne retfærdighed.

Wellness behandlinger
Hvad enten man er jæger eller ikke-jagende ledsager, er det en næsten livgivende luksus med en massagebehandling udført af en professionel, erfaren massør.

Vi har et samarbejde med en særdeles dygtig, lokal wellness udbyder, der tilbyder kropsmassage og andre former for wellness behandlinger – f.eks. manicure eller pedicure m.v. – til både kvinder og mænd.

Behandlingerne udføres på lodgen, indendørs eller udendørs, f.eks. ved poolside.

luksus6 
 

Vaskeservice og støvlepudsning
Når du er indkvarteret på vores safari-lodge, står et hold på fire tjenestefolk til rådighed for dig – i realiteten døgnet rundt. De sørger naturligvis for at din gæstehytte altid er ren og imødekommende.

Der er daglig vaskeservice, hvilket indebærer, at du kan spare på vægten af din bagage. Der er altid et frisk sæt tøj klart til dig. Dine støvler og sko bliver ligeledes pudset dagligt – eller flere gange om dagen, hvis nødvendigt. En lille luksus, der er med til at fuldende oplevelsen af en perfekt safari.

Danske PH'er
Side by Side Safaris er et familieejet og -drevet firma, og vi lægger stor vægt på, at vores gæster føler sig godt tilpas i enhver henseende.

Vi tilbyder at ledsage dig på rejsen hele vejen fra din afrejselufthavn og til ankomsten til vores safari lodge (læs mere herom andetsteds i denne nyhedsmail). Har du ikke behov for denne service, afhenter vi dig under alle omstændigheder i lufthavnen i Port Elizabeth.

Din PH er dansker, normalt enten Flemming eller Bjørn G. Jensen. Det sikrer, at der ikke opstår kommunikationsproblemer. Samtidig kan du være sikker på, at vi kender de terræner, vi jager på, ud og ind.