Afrika-safari som konfirmationsgave
 

Er der konfirmation i familien eller blandt venner, og ønsker man at give en helt ekstraordinær gave, som konfirmanden med garanti aldrig glemmer, så er en Afrika-safari den perfekte gaveidé.

Side by Side Safaris er en veletableret, dansk safarioperatør, der blandt andet har specialiseret sig i familiesafarier med luksuriøs indkvartering og trygge rammer i et garanteret malariafrit område. Eastern Cape provinsen, er et de fredeligste områder i Sydafrika – og samtidig et af de smukkeste.

I Sydafrika er der intet krav om mindstealder for, hvornår man må gå på jagt. Er man i konfirmationsalderen er man normalt helt klar til at gå på jagt. Jagten foregår under meget trygge rammer ledsaget af en erfaren professionel jæger.

Vi udsteder gerne gavekort til en Afrika-safari på ethvert beløb, som man ønsker at give som gave. Kontakt os og forhør nærmere om udstedelse af gavekort – enten direkte på telefon: 0027 42 004 0002 eller via e-mail på adressen info@sidebysidesafaris.com.

Vil du hente inspiration og se priseksempler på jagtpakker, som vi tilbyder, som vil passe fint som en konfirmationsgave, så klik på følgende link. Der er masser af inspiration at hente: https://www.sidebysidesafaris.dk/Hunting/Hunting-packages.html.

Hvis giveren af konfirmationsgaven (eller en safari-gave i det hele taget) ikke selv har mulighed for at deltage på safarien, så er det ikke noget problem. Som en del af vores safari-pakker tilbyder vi at ledsage konfirmanden på hele flyrejsen fra Danmark til Sydafrika – uden merbetaling.

Vi glæder os til at sammensætte den helt idéelle gave til den kommende konfirmand!