Jægerfamiliens ønskedestination

Side by Side Safaris kan, som en af de meget få safarioperatører i Eastern Cape provinsen tilbyde jagt på både Mountain Reedbuck og Common Reedbuck på samme jagtområde.

Med en meget selektiv afskydningspolitik, hvor vi udelukkende skyder gamle, store trofæer, har vi over de seneste otte år opbygget en særdeles stærk bestand af begge reedbuck arter.

Vores eget Klipplaat revir, der byder på meget varierende terrænforhold med alt fra vidtstrakte, åbne savanneområder til lave bjerge, er en ideel biotop for mange vildtarter. Udover de to reedbuck arter, er området levested for en lang række andre vildtarter. På ét og samme revir kan man således jage over 40 forskellige trofæbærende arter, hvor en stor del er naturligt forekommende arter på terrænet. Det gør Klipplaat reviret til noget nær enestående i Sydafrika.

Indkvartering af vores gæstejægere sker centralt i jagtområdet henholdsvis på vores luksuriøse 6-stjernede Mountain Lodge eller på vores nye 4-stjernede River Lodge. Placeringen af begge lodges centralt i jagtområdet indebærer, at der ikke skal bruges unyttig tid til lange daglige køreture til og fra jagten. Det er med til at gøre Side by Side Safaris Klipplaat revir til en ideel destination for en familiesafari, hvor jagten på eftertragtede trofæer kombineres med god tid til familien og hyggelig afslapning i lodgen. 

Læs mere om indkvartering i vores lodges her.