Luksus safari-lodge færdigbygget

july-2016-01

july-2016-02

july-2016-03

july-2016-04

july-2016-05

Ved årsskiftet blev en milepæl nået hos Side by Side Safaris. Efter fire års intensivt byggearbejde, er Sydafrikas måske mest eksklusive safari-lodge færdiggjort.

Siden flytningen til Sydafrika i 2012, har det været et erklæret mål, at vores safari-lodge skulle kunne måle sig med de allerbedste i landet – og gerne lidt mere end det. Det har været en lang og ressourcekrævende byggeproces, som har stillet store krav til alle involverede – ikke mindst på grund af lodgens placering højt på en klippeskråning centralt i Klipplaat terrænet. Lodgen byder på al den komfort og luksus, som selv de mest kræsne gæster kan ønske sig – et ideelt udgangspunkt for en luksus safari, hvor der både er plads og faciliteter til forkælelse af ledsager eller hele familien.

Lodgen kan maksimalt huse sytten safarigæster, men vi lægger stor vægt på at skabe en hyggelig, familiær atmosfære for vores gæster. Derfor vil man aldrig opleve, at der er mere end et safari-selskab i lodgen ad gangen.

De enkelte hytter er udstyrede med alt, hvad man kan ønske sig med hensyn til velvære og komfort – blandt andet med et stort komfortabelt badeværelse, privat, udendørs jacuzzi og direkte adgang til lodgens swimmingpool, anlagt på klippekanten med en formidabel udsigt over terrænet. Læg hertil gourmetforplejning og en velassorteret bar med nogle af de bedste vine, som Sydafrika byder på.