Ny rekord: Største Sable antilope nedlagt af dansk jæger nogensinde

news5

news6

På den seneste familiesafari, var et af drømmetrofæerne en rekordklasse Sable antilope. De store områder, hvor vi jager Sable med vores gæster, er blandt de allerbedste terræner for denne smukke antilope i Sydafrika. En perfekt biotop og en stærk genstamme i disse områder sikrer naturligt udviklede rekordklasse trofæer.

På denne safari lykkedes det efter lang tids søgen med kikkerterne at finde en lille gruppe Sable antiloper nær en tæt bevokset flodseng i bunden af en stor frodig dal. Akacietræerne gav perfekt skjul for dyrene, men efter gentagende forsøg på at komme I skudposition, lykkedes det endelig at få den store tyr i gruppen fri til et vanskeligt bringeskud gennem en lille åbning mellem to akacietræer. Tyren tegnede flot for skuddet og den faldt forendt efter ca. 80 meter.

Sable-tyren er formentlig den største nedlagt af en dansk jæger nogensinde. Et enestående trofæ, der placerer sig helt i top i SCI's rekordbog.

Side by Side Safaris er det ideelle valg for en eksklusiv safarioplevelse for hele familien. Vi tilbyder 5-stjernet indkvartering i vores egen lodge med en fantastisk beliggenhed og alle moderne bekvemmeligheder, men samtidig med den særlige familievenlige atmosfære, som gør Side by Side Safaris til noget helt unikt. Læg hertil det store udvalg af arter, som vi tilbyder jagt på – og den generelt høje kvalitet af trofæerne, vi leverer.