Ny verdensrekord nedlagt hos Side by Side Safaris

nov-2015-01

nov-2015-02

Det er med stor stolthed at vi nu kan offentliggøre en ny verdensrekord af den sjældne og eftertragtede Scimitar Horned Oryx antilope. Trofæet blev nedlagt af den passionerede Afrika-jæger, Peter Vagn-Jensen, på en eksklusiv familiesafari i februar måned 2015.

Den nye verdensrekord er unik på flere måder. Ofte er det hunnerne, der udvikler de længste horn, mens hannernes horn som regel er kraftigere. Verdensrekorden er imidlertid en gammel han med ekstraordinært lange og kraftige horn.

En rekord, der bliver svær at overgå:
Kranium og horn af rekordtrofæet har siden gennemgået den obligatoriske tørretid, inden det kunne endelig opmåles og officielt godkendes som ny verdensrekord. Hornene er næsten en tomme længere end den hidtidige verdensrekord og er med stor sandsynlighed en rekord, der aldrig vil blive overgået.

Fokus på toptrofæer:
Uanset hvilke arter, der jages, er det altid vigtigt for os, at vores safarigæster kommer hjem med gode trofæer og unikke oplevelser i bagagen. Når det gælder evnen til at sikre toptrofæer til vores gæster, ligger Side by Side Safaris i den absolutte top blandt safarioperatører i Sydafrika. Dette skyldes blandt andet vores mangeårige rutine i håndtering af trofæer til opmåling og montage i vores konservatorforretning – erfaringer, som i høj grad kommer os til gode, når det gælder trofævurdering i felten.