Nyt fra Diana Konservering
loeve

Side by Side Safaris søsterselskab, Diana Konservering, har rigtig travlt med masser af spændende monteringer. Ud over trofæer fra de fleste afrikanske safarilande modtager vi i stigende grad trofæer til montage fra Europa og andre egne af verden.

Trofæer fra hele verden
Det er naturligvis fortsat de afrikanske arter, der dominerer, og vi modtager mange flotte og spændende trofæer til montage. På det seneste har vi f.eks. fuldmonteret fem store hanløver og seks krokodiller. I skrivende stund er der desuden tre elefanter og flere giraffer på vej til montering.

Succes med leveringstid og hjemtransport
Med vores europæiske effektivitet og tilgang til arbejdet, er Diana Konservering i dag anerkendt som en af Sydafrikas mest effektive konservatorvirksomheder med en normal leveringstid på kun syv måneder.

Dør til dør uden bøvl
Vi arrangerer selv hjemtransporten af trofæerne med luftfragt til priser, som matcher skibstransport. Trofæerne pakkes i solide trækasser på vores værksted. Kasserne er tilpasset i mål til den konkrete forsendelse. Derefter afhentes de af vores sydafrikanske speditør, der er specialist i håndtering af jagttrofæer.

Fra det øjeblik trofæerne forlader vores værksted, går der normalt maks. 10-14 dage til de står på modtagerens dørtrin – med alle papirer i orden, og helt uden bøvl for vores kunder. (Generelt i Sydafrika er det ellers ikke usædvanligt med op til 1-2 års leveringstid på trofæer.

giraf