Rekordklasse Waterbucks nedlagt af far og søn på samme safari

news3

news4

De fleste jægere har en drøm om at nedlægge et særlig stort eksemplar af den vildtart, de jager. På en nylig gennemført eksklusiv familiesafari havde både familiens far og søn et stærkt ønske om at nedlægge en rigtig stor Waterbuck, og utrolig nok lykkedes det faktisk begge at nedlægge verdensklasse trofæer.

I nærheden af vores eget Klipplaat revir har vi adgang til et stort jagtområde, som er en ideel biotop for Waterbuck. Området udgøres af store engarealer, der gennemskæres af flere vandrige floder. Engene står ofte under vand og området omkranses af stejle skråninger med en tæt og frodig vegetation – en ideel biotop for netop Waterbuck antilopen. Efter flere dages intensiv jagt lykkedes det at lokalisere ikke blot én men to Waterbucks med trofæer i verdensklasse. Både far og søn fik deres drømmetrofæer efter spændende jagter med suveræn skydning i stejlt terræn.

Ved den efterfølgende trofæopmåling, viste det sig at de to trofæer placerer sig hhv. blandt Top 10 og Top 25 på SCI's All Times Greatest trofæliste og blandt de allerstørste nogensinde nedlagt af danske jægere.