Side by Side Safaris – 100% dansk ejet og drevet

Side by Side Safaris er en dansk familieejet safari- og konservatorvirksomhed drevet af Bjørn, Lene og Flemming G. Jensen. Gennem ca. 25 år med Diana Konservering var konservatorarbejde hovedaktiviteten i virksomheden. Sideløbende med konservatorvirksomheden gjorde vi forberedelser til at realisere vores livsdrøm: en professionel safarivirksomhed i Sydafrika. For ca. 8 år siden tog vi så det store spring og flyttede både konservatorvirksomheden og vores private hjem til Eastern Cape provinsen i Sydafrika, hvor vi havde erhvervet et af de mest naturskønne og vildtrige jagtterræner i denne del af Afrika: Klipplaat reviret, ca. tre timers kørsel nord for Port Elizabeth, hovedstaden i Eastern Cape provinsen.

Som safarigæst hos Side by Side Safaris, vil du opleve, at såvel indkvartering som jagten og eventuelle udflugter sker på et meget højt kvalitetsmæssigt niveau. Vi bor selv på jagtlodgen, der udgør et unikt centrum for alle aktiviteter under safarien. Vi er selv "hands-on" med alle beslutninger før, under og efter et safari-ophold hos os, og booking og rejseplanlægning sker i et tæt samarbejde med vores gæster.

Hvis man ønsker et uforpligtende privat hjemme-møde før man booker sin safari tilbyder vi, at Bjørn G. Jensen – den ene af vores fast tilknyttede professionelle jægere – kan komme på privat besøg på hjemmeadressen i forbindelse med, at han besøger Skandinavien fire gange om året.

Nyt salgs set-up

Sideløbende med at vi hos Side by Side Safaris selv har varetaget både kundekontakt og bookinger på hovedparten af de safari-arrangementer, vi har gennemført med Skandinaviske kunder, har vi haft et samarbejde omkring booking og salgsarbejde i øvrigt med et rejsebureau med base i Randers. Dette samarbejde er nu ophørt, og fremover vil vi selv varetage al kundekontakt, rådgivning og booking.

Forespørgsler og kontakt med os i øvrigt sker nemmest via vores hjemmeside: www.sidebysidesafaris.dk.