Markant lavere trofæafgifter på alle de populære vildtarter skal sikre fremtidig balance i bestandene.

Siden Side by Side Safaris gjorde sit indtog på det smukke Klipplaat revir i Eastern Cape provinsen for godt otte år siden, er bestandene af alle de populære vildtarter vokset støt. Umiddelbart en meget positiv udvikling – men, som bekendt: Ingen roser uden torne. 

En væsentlig årsag til væksten i bestandene er en målrettet indsats med fokus på biotoppleje gennem alle årene. Sideløbende har en nøje afstemt afskydningspolitik sikret balance imellem antallet af nedlagte dyr – både trofæbærende og ikke-trofæbærende – og terrænets mulighed for en kontinuerlig tilvækst af afskudsmodne trofædyr. Et effektivt instrument til at sikre den vitale balance har været trofæafgifter, der både direkte og indirekte har været adfærdsregulerende for os selv og vores mange safarigæster.

Vi kan nu konstatere, at der er basis for en øget afskydning af de fleste af de populære vildtarter, og det er på den baggrund, at vi nu vælger at reducere trofæafgifterne betydeligt. For at sikre at bestandene også fremover bibeholdes på et sundt og bæredygtigt niveau, har vi kort og godt brug for, at der afskydes et større antal trofæer.

Med de nye trofæpriser får vores safarigæster både indkvartering og trofæjagt til markedets stærkeste priser. De nye reducerede trofæafgifter træder formelt i kræft med virkning fra 1. marts 2019, og prisreduktionen er uafhængig af, om man er indkvarteret på vores luksuriøse 6-stjernede "Mountain Lodge" – eller på vores nye no nonsense 4-stjernede "River Lodge".

Se de nye reducerede trofæafgifter på vores hjemmeside: www.sidebysidesafaris.dk