Specialist i luksus jagtrejser til Sydafrika.

Luksus indkvartering – Afspil video  

En jagtglad dansk familie på fem besøgte i efteråret Side by Side Safaris, for at få opfyldt drømmen om en jagtsafari til Sydafrika.

Eksklusiv jagtrejse til Sydafrika med familien.

Den danske jægerfamilie havde forinden deres valg af Side by Side Safaris som jagtdestination i Sydafrika, besluttet at det primære formål med rejsen var at kombinere luksus indkvartering for familien med et af de bedste jagtområder i Sydafrika, nemlig Eastern Cape provinsen. Hos Side by Side Safaris, kunne familien få den kombinationstur som kun meget få safarifirmaer tilbyder.

5-stjernet jagtlodge i Sydafrika – Side by Side Safaris.

Familien har tidligere være på flere jagtsafarier i Afrika, inden valget faldt på Side by Side Safaris. Kombinationen af, luksus indkvartering for familien og danske PHér (Professionelle jægere), var afgørende for familien i deres valg af safariudbyder. Familiens døtre nød dagligt at kunne dase foran den 20 meter lange swimmingpool efter de krævende formiddagsjagter. Selv om afslapning, wellness og solbadning var prioriteret højt af døtrene på denne safari, lykkedes alle at nedlægge flotte trofæer.

Trofæjagt i Sydafrika med familien.

En afgørende faktor for at en jagtsafari i Sydafrika kan blive en familie-succes som denne, er bl.a. minimal daglig kørsel til og fra jagtområderne.
Grundet biotopen og de mange forskellige vildtarter som findes på Side by Side Safaris eget område og nabo-områderne, vil man som familie ikke komme til at opleve lange daglige køreture til og fra jagt. Hos os kan man som jagtgæst helt unikt jage over 40 jagtbare vildtarter på vores eget kæmpe jagtområde. Vores kombination af luksus safariindkvartering og trofæjagt med en artsrigdom som sjældent er set, udbydes kun meget få steder i Sydafrika.