Svensk storvildtjæger besøger Side by Side Safaris for tredje gang

news-jan-2016-1-1

news-jan-2016-1-2

news-jan-2016-1-3

FFor tredje år i træk, har Side by Side Safaris haft fornøjelsen af at arrangere safari med den svenske storvildtjæger, Anders Vestergren, der denne gang jagtede sjældne og eksotiske arter som Rød Skovbøffel, Blackbuck og en af Afrikas mindste antiloper; Blue Duiker.

Denne fjorten dages safari bød på alt fra luksus indkvartering til store trofæer af sjældne arter. Ud over Rød Skovbøffel havde svenske Anders Vestergren blandt andet held til at nedlægge eftertragtede arter som Lechwe, Tsessebe og Eastern Cape Kudu.

Ud over vores eget Klipplaat revir har vi jagtretten på nogle store, nærliggende koncessioner, der huser en række spændende og eksotiske vildtarter. Ud over de ovennævnte afrikanske arter lykkedes det således også Anders Vestergren at nedlægge store trofæer af Blackbuck, Axishjort, Kronhjort og Mouflon. Disse arter var på Anders' ønskeliste for safarien, både fordi de byder på udfordrende jagt, men også fordi Anders manglede dem til sin "SCI Grand Slam" samling.

Rød Skovbøffel er uden tvivl både den vanskeligste og farligste af de arter Anders ønskede at jage. Efter et par dages intensiv jagt udelukkende med fokus på at finde en skudbar bøffeltyr, lykkedes det imidlertid vores dygtige trackere, at spore en stærk gammel tyr, som Anders nedlage med sin .375 H&H på blot tyve meters afstand i tæt krat.

I den anden ende af skalaen havde Anders Vestergren et stærkt ønske om at prøve kræfter med en af Afrikas mindste antiloper, en Blue Duiker. Denne del af safarien foregik nær kysten af det Indiske Ocean. En hundefører med et specielt trænet team af hunde forsøger at drive duikerne ud på små lysninger og veksler, hvor jægeren så står klar med et haglgevær. Det er særdeles spændende jagt med skudafstande, der typisk varierer fra tre til ti meter. Der blev set Blue Duikers i næsten hvert drev, men først på andendagen lykkedes det Anders at nedlægge det eftertragtede trofæ.

Kontakt os for nærmere oplysninger, om jagt på den vævre Blue Duiker – eller andre af de spændende og eksotiske arter, vi tilbyder.