Toptrofæer og glade jægere
 toptrofaer_glade_jaegere  

Vi er godt inde i sæsonen og har allerede gennemført en række safarier med særdeles positive resultater og masser af gode jagtoplevelser med adskillige toptrofæer, heriblandt flere sjældne arter. Den forgangne regnsæson var gunstig med rigelig nedbør i de rigtige områder. Det lover godt for resten af sæsonen. Der er rigelig føde til vildtet i området, og alle vores vandhuller er fyldt op. Som et resultat ser vi rigtig meget vildt.

Revirpleje giver resultater
Succesen med de mange toptrofæer er uden tvivl også et resultat af vores indsats med omfattende revirpleje på vores eget Klipplaat terræn, hvor vi f.eks. gennem det seneste halvandet år har anlagt over 25 vandhuller. Samtidig er det lykkedes os at få adgang til at jage på andre af de allerbedste terræner i vores region – alle sammen beliggende inden for kort tids køreafstand fra vores lodge.

Er du på udkig efter specielle trofæer eller har du særlige ønsker til jagten, så kontakt os. Vi kan tilbyde jagt på over 90 forskellige arter. Her er et lille udpluk fra de senest gennemførte safarier.

 

Ungjæger-debut med rekordklasse Steenbok

 

Vi tilbyder alle farvevarianter af Springbuck, inklusive den sjældne Copper Springbuck

 

Top 10 trofæ af Scimitar-horned Oryx – en af de sjældne arter, vi tilbyder jagt på.

Rowland Ward / SCI guldmedalje Nyala trofæ. Eastern Cape provinsen er hjemsted for en meget stor bestand af den smukke spiralhornede antilope.

 5-duiker

Medaljetrofæ af Common Duiker nedlagt af glad kvindelig safarigæst.

 6-bushbuck

Fantastisk Bushbuck nedlagt af ungjæger under meget specielle omstændigheder.

 

Den næststørste registrerede Blackbuck i sin opmålingskategori hos SCI.

 

Top-10 trofæ af Common Waterbuck