Trofæjagt i emiratstaten Abu Dhabi
 
 
         

Side by Side Safaris har netop indgået aftale om at agere eksklusiv booking agent for en helt ny jagtrejsedestination i emiratstaten Abu Dhabi. Det sker i forbindelse med, at vi udvider aktiviteterne i vores nye "worldwide" jagtprogram. Trofæjagt i Abu Dhabi er først blevet mulig for ganske nylig. De første jagtarrangementer blev gennemført i 2016. På nuværende tidspunkt er det kun muligt at jage i en privat jagtkoncession, et enormt ørkenområde, der er hjemsted for de sjældne vildtarter: Arabian Mountain Gazelle (gazelle gazelle), Arabian Sand Gazelle (gazelle subgutturosa) og Arabian Oryx (oryx leucoryx).

Abu Dhabi – og de øvrige emirater – har hidtil været total lukket for jagt, og det er derfor historisk meget få jægere, der nogensinde har haft mulighed for at hjemtage trofæer af disse arter. Kvaliteten af trofæerne fra dette område er i absolut verdensklasse. Det samme gælder indkvarteringen på disse jagter, som sker på et 5-stjernet ressort beliggende ude i ørkenen, tæt på jagtområdet. Bedste jagttid er perioden fra 1. oktober til 1. april – den lokale "vinterperiode", hvor temperaturerne er på et behageligt niveau.

Denne spændende nye jagtdestination er velegnet til familieferie. Her får man spektakulære naturoplevelser, indkvartering i topklasse, og venlige og imødekommende værter. Ledsagere kan fint deltage i selve jagterne, som er en stor og anderledes oplevelse. Efter nogle spændende jagtdage i ørkenen, kan opholdet eventuelt afsluttes med nogle dages turistferie i nabo-emiratet, Dubai, blot et par timers kørsel fra jagtområdet.

Læs mere om dette spændende nye jagtrejsemål på vores hjemmeside: www.sidebysidesafaris.com