Verdensklasse gåsejagt

 

 verdensklasse_gaasejagt

Ud over riffeljagt i verdensklasse, er det måske ikke alle bekendt, at Sydafrika også byder på noget af det bedste fuglejagt i verden. Vel at mærke jagt på vilde fugle. Vi har i løbet af foråret (marts-april) haft flere hold jægere af sted på fuglejagter med særdeles positive resultater.

 tusinder_af_gaes
Tusinder af gæs

Vi byder bl.a. på fantastisk gåsejagt næsten i vores egen baghave – dvs. inden for en køreafstand af under 20 km. Gæssene trækker i meget stort tal blandt andet på afhøstede majsmarker. Der jages både morgen og aften, og der kan normalt forventes rigtig mange fugle på tasken. Det er primært nilgæs (Egyptian Goose), der jages, men Spurwing gæs, som er en af verdens største gåsearter, ses også i stort tal.

 bloemfontein  
Bloemfontein

Længere nordpå i området omkring byen Bloemfontein, ca. 5 timers kørsel fra vores lodge, kan vi også tilbyde fantastisk fuglejagt. Vi have for nylig en lille gruppe jægere afsted, som i løbet af få dage nedlagte rigtig mange fugle – både gæs og duer.

Fuglejagt kan sagtens kombineres med en riffelsafari. Bedste periode er fra begyndelsen af marts til medio april. Vi har allerede booket flere hold fuglejægere til den kommende sæson, men der er stadig ledige perioder. Kontakt os, så sammensætter vi et program, der passer til dine ønsker.

Yderligere info om fuglejagt her >